top of page

 

Fotograf Jørn Iversen

Nye vinkler og professionelle billeder 

fra jorden og luften.

Jørn_Canon_2015.jpg
Skærmbillede 2019-02-17 kl. 00.17.04.png

Jeg er fotograf fordi jeg elsker at fotografere og brænder for at skabe udtryksfulde og spændende historier igennem mine billeder og film.

 

Jeg har fotograferet i mange år og for nogle år siden besluttede jeg at tage en fotografuddannelse for at dygtiggøre mig og få 100% styr på alle det tekniske detaljer og teknikker. Jeg deltager løbende i kurser og workshops for hele tiden at være opdateret med de nyeste metoder og teknikker. 

Det gør at jeg kan koncentrere mig om udtryk og holdninger og være kreativ når jeg arbejder.

Jeg er certificeret dronepilot hos Trafik, Bygge og Boligstyrelsen og må derfor flyve i bebygget område, dette gør at jeg kan tilbyde at lave film som består af billeder og video fra både jorden eller i luften, hver for sig eller altsammen mixet sammen i en film.

Uanset om det er i studiet, on location, i luften eller på jorden, bruger jeg kun top professionelt udstyr og kan altid garantere et helt skarpt produkt.

 

Ved opstarten af et nyt samarbejde er det vigtig for mig at lytte, så jeg kan tage udgangspunkt i netop jeres ideer, ønsker og behov, og byder selvfølgelig gerne ind med nye og kreative ideer. Det er meget vigtigt, at vi får skabt en god relation, dette giver et godt samarbejde og skaber gode resultater og forbedringer for dig og dit firma, eller dig som privat person.

Jeg imødekommer såvel små som store opgaver.

Jeg har bl.a. løst opgaver for Kyocera Unimerco, Viborg Autohandel, Viborg Erhvervsservice, Hede Danmark, Generation Handball, Snapsting, Viborg Løn, Jelling Festival, Weiergang Terapi, FDM Motor, Dancutter, Viborg HK, Studio 20, Twin Heat, Edge Technology, Byrd, Pension Danmark, BT, Colors, Repipe, Woodstock Guitars, Uniqcover, Viborg Design og mange flere.

 

Uanset hvilken opgave jeg påtager mig, bliver den udført med professionalisme og stor entusiasme. Dette sikrer at du kan føle dig tryg og er sikker på at få et godt produkt.

Jeg vil med glæde lave dit foto eller video projekt.

Jørn_m_drone_Dollerup.jpg
bottom of page