Gode æstetiske erhvervsbilleder og portrætter gør jeres firmaprofil skarp. Det fanger kundens interesse og viser jeres virksomhed frem på en god og positiv måde.
Jeg er med til at give det rigtige visuelle udtryk på jeres billeder.
Gode produktbilleder viser professionalisme, pålidelighed og giver øget salg.
Det kunne være færdige produktbilleder i et aktuelt miljø eller som fritlagte emner klar til at lægge i kataloget eller på hjemmesiden.
Bryllupsbilleder skal være personlige, kreative og have kant, det er min opgave at få jer til at føle jer afslappet så i har det rart foran kameraet, jeg hjælpe gerne med at finde de rigtige lokationer i naturen eller det kunne være hyggelige omgivelser i studiet.
Jeg tager firmaportrætter endten i mit studie eller hos jer i firmaet, det kan også være situationsbilleder i jeres arbejdsmiljø eller fra en event. Det kunne også være en præsentationsvideo af firmaet med eller uden speak.
At tage billeder af babyer er ikke bare lige, derfor tager vi os også altid rigtig god tid så barnet og forældrene kan føle sig trygge, det gør at vi kan skyde nogle gode billeder i hyggelige og rolige omgivelser.
Når jeg fotografere børn og mennesker er det meget vigtig for mig at skabe nogle trygge rammer, så du føler dig tryg og kan slappe af, det gør at jeg kan fordybe mig og være kreativ og få det helt rigtige udtryk frem.
Show More